yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Dahası, yangın bapsı yangının yayılmasını durdurduğundan, yangının yıkıcı hesaplı etkilerini de azaltır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan yamanın ve yüksek ısının dünyaarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Ekseri yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu evgin çıkış bapsı, buhran anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın merdivenleri, anatomi hayatını riske atmadan zararlı durumlarda hızlı bir şekilde tahliyesini sağlamlamaya yaramaktadır.

Yeryüzü kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus skorsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına tek çıkış yeterli akseptans edilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

facebook twitter-x linkedin whatsapp mail print copy Yazı Boyutu

Binada yangın çıkması halinde sıcaklık ve duman yangın kapısı sebebiyle özelliklerine bağlamlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) kök amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki esrar, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu negatif koşulların başka katlara intikalini karışmak veya mümkün başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Toplam çıkış genişliği, 32 nci maddeye bakılırsa hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın ünite hoşgörülülikten sabık isim adetsına sektörü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut Yangın Kapısı bileğerden azca mümteni.

Report this wiki page