Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın ve ivedili hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu kısım bazı modellerde normal kapı koluna kabil. 

Böylece imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına hileınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir yapısı vardır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası üzere müstacel durumlarda kolaylıkla Yangın Merdiveni Kapısı açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseri 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve hayat güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan mirlayarak, bu sayfadaki Yangın Çıkış Kapısı formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden proseste, Tenvir Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin çalışmalendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek muta işleme sürecine vazıh rıbindirimın olduğunu akseptans, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkür Ederiz.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilgi alabilir showroomumuzu Yangın Merdiveni Kapısı ziyaret edebilirsiniz. 

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page